torstai 29. syyskuuta 2011

Pikapostaus

Täytyi nopsaan saada kynnet lakattua, niinpä laatikosta pompsahti China glazen Pink voltage ja päälle taas Color clubia ja koristeeksi kiemurainen raita ja pisteitä:
(apua miten kuivat kynsinauhat.. ja seche viteä laitettu taas kynsinauhoja myöten, niin näyttää vielä pahemmilta..)

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Harmaa ranskis kera viivojen ja pallojen =)

Ystäväni ihmetteli, että eikö hänen kommenttinsa täällä tule perille, kun en niitä julkaise. Ilmeisesti jäävät matkalle, koska jokainen kommentti on julkaistu minkä olen saanut. Toivottavasti kovin paljoa ei kommentteja ole jäänyt bittiavaruuteen!!!

Ja kiitos, olen pari uutta lukijaa saanut, enkä ole muistanut vielä kiittää!! Toivottavasti viihdytte blogini parissa!

Sitten kynsiin, teki mieli käyttää harmaata pitkästä aikaa, niinpä tein Color clubin Incognitolla pohjan, Orlyn Pixie dust kärkeen. Pelkästään näytti tylsältä, laitoin lisukkeeksi viivoja ja palloja, niinkuin monet monet muutkin kynsibloggaajat ovat viime aikoina tehneet =) Aina sitä saa vaikutteita muilta, kun näkee jotain mistä pitää!
Laiton vielä kimallusta päälle, Color clubin Si vous pleasella!
Vähän on taas lakat kärjestä karanneet, pikakuivattajan vika lienee. Ja kamalan kuivat kynsinauhat, sitä tää syksy teettää, vaikka kuinka rasvaa..
Kuvia, olkaa hyvät:




perjantai 23. syyskuuta 2011

Sinistä, sinistä..

Olen niin tykästynyt tuohon ihanaan Orlyyn, että pakko oli laittaa sitä uudestaan =)
Äidiltäni sain tummansinisen lakan, joku nail design merkkinen se kai oli... laitoin sitä kärkiin ja vähän koristelin muutenkin. Lakat ehdin tunkemaan laatikkoon, unohtui kuvata ne.. mutta eiköhän kuva kerro ihan tarpeeksi!

Tietokone lähti tänään huoltoon, toivottavasti tulee entistä ehompana takaisin.. Tällä minillä kun näitä postauksia tekee, ei ole mitään havaintoo miltä kuvat "oikeilla" näytöillä näyttävät.. toivottavasti jotain selkoo saa kuitenkin!

torstai 22. syyskuuta 2011

Parit kynnet

Nyt on tullut lakkailtua ihan vaan yksivärisiä kynsiä.
Ostin aivan mahtavan sinisen, Orlyn Birds of a feather sarjasta Sweet peacock:n.
Ihan mielettömän ihana lakka, peittävä ja nopeesti kuivuva. Ihana =) siis sanoinko jo, että se on ihan huippu :D
Sitten kokeilin Kicks:n omaa merkkiä ja väri oli ruskea, Rocky Bronze. Pari kerrosta laitoin ja tuntui olevan hidas kuivumaan. Secheä päälle ja silti ruttasin ne heti.. niinpä pois samantien ja tilalle Opi:n Suzi skis in the pyrenees kuorrutettuna Nfu:n hologrammiglitterillä =) Kaikista kuvat alla:

tiistai 20. syyskuuta 2011

Heipsan =)

Ai että osaakin ärsyttää tuo tietokoneen hajoaminen... ei tällä miniläppärillä tee yhtään mitään tän blogin päivittämisessä =(
Mutta laitan nyt kuitenkin pari kamalan huonolaatuista kuvaa, parempaankaan en tällä hetkellä pysty. Tää kun vielä vääristää kaikki värit ihan totaalisesti, niin ei oo mitään hajua miltä ne oikeasti näyttää...

Tällä hetkellä kynsillä on China glazen Ruby pumps, aivan ihana punainen =) Pidän siitä todella, vaikka muuten en mikään punaisen kynsilakan ystävä olekaan =)

Tätä ennen oli "pilkkutautiset", pohjalla muistaakseni Opi:n flashbulb fuchsia, päällä Wild and crazyn purple glitter.










keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Höh...

Tietokoneen usb-portit poksahti rikki, joten kuvien lisääminen onpi hiukan hankalaa... ellen sitten miniläppärillä yritä...

Nyt on muutenkin ollut hiljaisempaa kynsien suhteen, mutta toi tietokonehomma hiljentää tahtia siis entisestään :( Älkää nyt kuitenkaan ihan kokonaan mua hylätkö, eiköhän tää blogi tästä taas jossain vaiheessa taas piristy!!!

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Zoya mimi

Sain aamusella jonkinlaisen kuvan napattua, mutta ei sekään oikeutta anna tuolle ihanalle lakalle.. Mutta jonkilainen kuva edes.
Samantyyliset koristelut taas Orlyn koristelulakalla, oon aivan ihastunut siihen!! Paljon parempi tehdä, kuin esim. dependin linereilla. Täytyy vaan keksiä muunlaisiakin koristeita, ettei ihan kyllästy :D

lauantai 10. syyskuuta 2011

Kuvatonta tällä kertaa..

Anteeksi tämä hiljaisuus täällä, nyt vaan ei ole ehtinyt kynsiään lakkailemaan. 3 päivää oli ihana Zoya Charla kynsissä, ja juuri sain vaihdettua. Pysyin samassa merkissä, laitoin Zoyan Mimiä ja vähän koristelua, mutta on niin pimeätä ettei saa kuvia. Salamalla lakka näyttää ihan siniseltä, pöh :( Mutta yritän huomenna saada kuvattua valoisaan aikaan, että saa tännekin jotakin!!
Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille =)

maanantai 5. syyskuuta 2011

Ruskeaa

Täytyihän sitä uutta isadoran ruskeaa lakkaa päästä kokeilemaan =) Sävyä en tähän hätään muista, kun ehdin jo tarvikkeet tunkemaan laatikon pohjalle..
Eipä näistä kummoiset tulleet, lätkin tarroja kaikkiin kynsiin ja pakko oli viivoja kans sutia ;) kuivattajalla onnistuin niitäkin sotkemaan :( Ei pitäisi kiireellä alkaa kynsiään lakkailemaan!!  Huomenna vaihtoon jos vaan ehtii...


sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Zoya alegra

Älkää kivittäkö minuu vaikka samantyyliset koristelut tulee taasen =) Mä nyt innostuin kokeileen noita taas, nyt ei vaan tullut yhtä kivat kun viimeks. Lieneekö yhden lehden puuttuminen suurin syy ;)
Kuvissa kaikki osallisena olleet lakat ja tietty kynnet =)



perjantai 2. syyskuuta 2011

Koristeltuna Pink voltage ;)

No niinhän siinä sitten kävi, että pakko oli kuitenkin jotain koristelua laittaa :) Kyllähän mä jo melkein vuorokauden pelkästään tuota ehdin ihailla pelkälteen.
Ajattelin kokeilla käsinmaalattuja kukkia, ainakin Sonnela ja Charming nails ovat olleet inspiroimassa näihin kukkiin =) Muidenkin blogeissa toki olen vastaavia nähnyt.
Ihan kivasti ne näin ekaksi kerraksi onnistui, vai mitä ootte mieltä? Päälle laitoin muuten vielä sitä iiihanaa color clubin si vous pleasea.


China Glaze

Meinasin jättää postaamatta vallan, koska on vain yksiväriset kynnet.. Mun piti nämä jotenkin koristella, mutta en ole vieläkään keksinyt miten.. On tämä vaan niin hieno väri näin pelkästäänkin :D Piristää tuota sateista syyskeliä ;)
Kynsissä on siis China Glazen Pink voltage, ihana neon pinkki!