lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ei pöllömpää ;)

Juuh, taas otsikon keksiminen tuottaa päänvaivaa :)
Kynsille tiensä löysi juuri hankkimani minipullo Orlyn Nite Owlia, siitä siis otsikko...
Koristeeksi laitoin kukkaset kullattuina. Tykkään hirmuisesti, joten en taida ihan heti raskia poistaa näitä... Ja nyt tosiaan ollaankin ajan tasalla, eli nämä siis ovat juuri nyt kynsillä.
Olin jo kynteni koristellut, kun tuli jotenkin dejavu fiilis, että oon kyllä samantyyliset nähnyt jossakin, niimpä googletin ja tadaa:  Tartofraises -blogissahan ne oli. Sieltä vissiin jäänyt korvan taakse idea =)


Olisikos teillä mitään mielessä, mitä haluaisitte blogissani nähdä?? Ideoita ja ehdotuksia otettaisiin mieluusti vastaan ja toteutan toki, jos suinkin pystyn!!! 
 






perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ja tässä taas kuvakansion kätköistä aikaisempia tekeleitä =)
Oon Sinikilpikonna-blogissa katsellut tällä tavalla tehtyjä kynsiä ja on monesti pitänyt itsekin tehdä. Nyt vihdoin sain tehtyä ja tännekin asti kuvat =)
Lakoista en ikinä muista ottaa kuvia, mutta tässä on lumenen nude alla, color clubin se tuoksuva vihreä ja isadoran bananas muistaakseni =) Koristelulakkaa rajaamaan ja timantit pisteeksi i:n päälle =)



torstai 28. kesäkuuta 2012

Teippimani

Nämä ovat tehty jokin aika sitten, mutta en ole ehtinyt niistä vielä kuvia tänne laittamaan =)
Ensin kynnet on lakattu pinkillä ja niissä on keskellä raidat toisella värillä. Sitten koristeteipit kiinni ja mustaa päälle, teipit pois ja seche vite kuivattamaan ja valmis =)

Nailside-blogissa  on ihan mielettömiä teipin avulla tehtyjä koristeluita =)





keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kesäkynnet

Tässä olisi kesätikrut =) Kuvattu kännykällä, kun ei ollut kamera saatavilla.
Ihan pirteet ovat, mutta vähän tulos oli erilainen mitä suunnittelin..




keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Avaruuskynnet

Eilen tuli käytyä ensimmäisen kerran Heurekassa ja siellä sain inspiraation kokeilla galaksikynsiä. Googlettelin niitä tänään ja nyt illalla aloin lakkaamaan. En suoraan kopsannut ketään, kun tosiaan katselin kymmeniä kuvia ja sitten muistista kaivelin verkkokalvoille niitä lakkalaatikkoa penkoessani, kaikista otettu vaikutteita  =)

Tällaiset sain aikaiseksi, mitäs pidätte?






lauantai 16. kesäkuuta 2012

Summerstripes

Eilen illalla lakkasin kynnet valkoisella ja kaivoin kaikki neonlakkani esiin. Minkäänlaista suunnitelmaa ei ollut, ja lopulta aloin vaan siveltimellä sutimaan raitoja vieri viereen. Ne saatuani näytti aika pliisulta, niinpä orlyn instant artistilla mustat raidat värien rajakohtiin. Vähän on epätasaista ja tärisevää viivaa, mutta ei haittaa mua!
Kimalletta päälle vielä ja valmis.
Olin linnanmäellä tänään koko päivän ja siellä jäätelönmyyjä ihaili kynsiä, mukavaa ;) Tykkään hirmuisesti itse, ihanat kesäkynnet ja juuri sopivat lintsille =)
Toivottavasti tekin pidätte. Kuvia taas monta, kun en malta karsia :D





torstai 14. kesäkuuta 2012

Glitterivoikkaria

Mä oon aina ajatellut, ettei ne glittersandwichit oo mun juttu alkuunkaan, mutta kummasti ne on alkaneet näyttämään houkuttelevilta. Varsinkin nämä Papun kynnet ja nämä Sissin kynnet saivat aikaan mahdottoman pakkomielteen saada itselle kanssa voikkarit =)

Mutta. Eihän mulla ollut sopivia lakkoja ollenkaan. Siis mulla ei ole kunnollista glitterlakkaa, missä olisi noita erikokoisia hippusia. Ei ole ei.
Eikä mulla oo ainuttakaan jellyä, siis ei ollenkaan. Kamalaa :D
Ja kun mulla ei myöskään ole juurikaan ranskiksiin sopivia lakkojakaan, niin ostinpa sitten hätäpäissäni ruokaostoksilla Lumenen runoni -lakan. Ja laatikon pohjalta löysin kirpparilta ostetun yes loven kimallelakan, jota ei tule käytettyä karmivan hajun ja pienen kultaglitterin takia. En siis oikein pidä kultakimalluksesta ;)

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että mulla on VALTAVA lakkavaje :D

Mutta sain mä jotain aikaiseksikin =) Ei lähelläkään sitä, mitä noissa linkeissä, mutta menettelee..
Alla Orlyn bonder, 2 kerrosta lumenea, 1krs glitteriä ja jälleen 2krs lumenea. Vielä piti tyrkätä Essien mattalakkaa ja jännästi toinen käsi mattaantui, mutta toinen ei, outoa. Mistähän moinen voisi johtua?

Onko tällaiset kynnet sun juttu?
Ja vielä, otan suurella kiinnostuksella vastaan lakkavinkkejä jellyistä ja glittereistä =)






maanantai 11. kesäkuuta 2012

Frenchis

Ranskalainen tällä kertaa =)
Taas on monta kuvaa, toivottavasti ette ihan kyllästy!





sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kesäkukkia ja kesäkynnet =)

Oli ihan pakko käyttää parvekekukkia kuvauksessa =)
Kynsillä on alla valkoinen lakka ja päälle töpsötelty 3 eri neon pinkkiä ja sitten tein tollaset koristukset vielä, kun tuntuivat "alastomilta" ilman :D Jotain rimmelin kimalle päällylakkaa kerros ja Seche viteä kuivattajaksi.

Jos joku kaipaa lakkojen nimiä, niin etsin ne kyllä. Ehdin ne jo laatikkoon tunkea, yllätys yllätys :D

Laitan monta kuvaa, kun en osaa karsia niistä mitään pois =)





sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Essie Candy mint apple

Ostin ihanan Essien Candy mint applen, koska mulla ei mitään vastaavaa väriä vielä ollut. Ostin myös Essien mattalakan, joka tuntuu kyllä paljon paremmalta kuin Rimmelin.
Mattasin tuon mintun ja laitoin dotting toolilla päälle pilkkuja samalla värilakalla.
Niin ja olihan mulla kiiltävänäkin kuva tuosta lakasta :)

Laitan kuvan vielä matatusta China Glazen Ruby pumpsista, ihana.






perjantai 1. kesäkuuta 2012